ماهی انجل

ماهی آنجل

یکی از اولین و مشهورترین اعضای دنیای جدید خانواده سیلکیده ها است که به امریکا وارد شدند، درحقیقت 2 گونه از آنجلها و جود دارد

آنجلها نسبتا تخت بوده و یا ماهیان از پهلو فشرده شده ای هستند که اندازه بدن آنها تقریبا به 3 اینچ می رسد. آنها دارای باله های پشتی و مخرجی فوق العاده بلندی می باشند.

یک ماهی آنجل که به خوبی رشد کرده باشد می تواند به طول 5 اینچ و ارتفاع 10 – 9 اینچ برسد. جهشی به نام veiltail وجود دارد که 4 ـ 3 اینچ به طول و عرض ها اضافه می کند. ماهی

آنجل اصلی نقره ای همراه با خطهای مشکی است.

ماهی آنجل

• زیستگاه:

ماهی های نسبتا زیادی در امتداد و طول رودخانه آمازون وجود دارند که مورد علاقه دوستداران ماهیان مناطق گرمسیری بوده است.

آناه به ندرت صادر می شود به این علت که در آنجا گونه هایی وجود دارند که ارزش معقولی را دارا هستند.

ماهی آنجل

• مراقبت:

محیط طبیعی آنها آبهای سبک و اسیدی رودخانه آمازون است. آنها می توانند در PH بین 2/7 ـ 5/6 زندگی نمایند اما جهت تکثیر آنها به آب باPH 6/8ـ 5/6 (کمی اسیدی) نیازمندند. دمای

مورد علاقه شان F 85 ـ 70 و بهترین دمای ممکن F80 ـ 76 است.

• تغذیه:

آنجلها تقریبا نسبت به هر غذایی علاقه نشان می دهد. اگر در فکر تکثیر آنها هستید یک رژیم متنوع و غذای زنده و غذاهای منجمد شده را استفاده کنید. آرتیما، کرمهای سفید، کرمهای

سیاه، توبی فکس، دافنی، بچه گوپی و … از غذاهای دیگر مورد علاقه شان است. نوزادان به آسانی می توانند آرتمیای تازه هیچ شده را ببلعند و یا هر غذای به خوبی خرد شده می تواند

بادهان آنها متناسب باشد.

ماهی آنجل

دوستان آنجلها:

زنده زاها، تتراها، رازبوراها، گورامی ها، Rainbow ، Cry cots ، Plecos و مردارخوارهای صلح جو

 

نژادهای مختلف ماهی آنجل:

1- Gold pearl

گونه Pterophyllum Scalare: اندازه: cm12، تغذیه: همه چیز خوار، سرشت: صلح جو

آنجل Gold Pearl نیازمند مخزن به خوبی با گیاه پوشیده شده با حداقل 30 گالن آب می باشند که آب آن سبک و اندکی اسیدی باشد. سنگ و چوبهای در آب مانده می تواند به آب آکواریوم

اضافه گردد. اما جایی را برای شنای آزاد آنها در نظر بگیرید.

 

2ـ آنجل آب شیرین(fresh water)

گونه p. salare ، اندازه cm 13، تغذیه: گوشتخوار، سرشت صلح جو این گونه به آسانی تخم ریزی می کند و مراقبت والدینی از فرزندان را بسیار عالی نمایش می دهد. مخزن عمیقی برای

آنها نیازمند است تا کاملا بزرگ شوند. زیستگاه: رودخانه آمازون و رودخانه های افریقا

3ـ آنجل Altum

گونه P. altum ، تغذیه: گوشتخوار، سرشت: صلح جو

 

ترکیب مشخص کننده این گونه، شکاف در شکل پیشانی در بالای پوزه است.

باله های پشتی و مخرجی بلندند و بالغین دارای فیلامنت های بلندی می باشند. شکل این گونه آن را قادر می سازد در لابه لای ساقه های هی به خوبی شنا کند درحالی که رنگش آنرا در

میان گیاهان و درزمان استراحت ره خوبی پنهان می کند. این آنجل به ندرت وارد کشور ها می گردد و توسط استخرهای پرورشی تولید نمی شود.

زیستگاه: بسترهای حاوی نی سیستم رودخانه Orinoco ، ونزوئلا

4ـ آنجل سیاه (black angel fish)

گونه p. scalare ، انداره: cm 10 ، تغذیه: همه چیزخوار، سرشت: صلح جو

این آنجل یک رگه آنجل است که دارای طرج مرمری سیاه، سفید و زرد می باشد.

باله ها نازک و بلند هماره با یک بافت ظریف و به طور طبیعی به سمت عقب بدن گسترش می یابد.

این ماهیها آبی به خوبی با گیاه پوشیده شده و سبک و کمی اسیدی را دوست دارند که با سنگ و چوبهای مانده در آب پوشیده شده باشد. بهتراست که جفت گیری در تانکهای گروهی انجام گیرد.

 

5ـ آنجل مخطط ( مرمرنما) (Marbled)

گونه p. scalare ، اندازه cm 11، تغذیه: همه چیزخوار سرشت: صلح جو

توضیحات بسیار شبیه آنجل سیاه است.

 

6ـ آنجل روح صورتی (Pink ghost)

گونه p. scalare، اندازه cm 11، تغذیه: همه چیزخوار سرشت: صلح جو
توضیحات شبیه Gold pearl است.

7ـ آنجل پلاتینی (Platinum)

گونه p. scalare، اندازه:cm 10 ، تغذیه: همه چیز خوار، سرشت: صلح جو

روش تکثیر

سنگ مرمر سفید با طول 30 و عرض 15- 10 سانتی متر با زاویه 10 درجه در آکواریوم می گذاریم. دفعه اول که ماهی آنجل تخم ریزی می کند، اسپرم نر را نمی تواند بارور کند.

دفعه دوم بعد یک ساعت از تخم ریزی سنگ را برداشته و در تانک دیگری که به اندازه 20- 15 سانتی متر آب داشته باشد از دارو ضد عفونی کنند. (متیلن بلو) به ازای هر لیتر یک قطره به آب

اضافه می کنیم.

دمای تانکی که اصلی است با دمای تانکی که تخمها را در آن می ریزیم برابر باشد. یک سنگ هوا نزدیک تخم ها می گذاریم.

از روزی که به لارو تبدیل شدند آب را به اندازه یک نوشابه خانواده یک لیتری سیفون می زنیم و آب را به همان اندازه (بدون کلر) اضافه می کنیم.

بعد از اینکه کیسه های زرد غذایی آنها تمام شد از تخم میگو (آرتمیا) که در منزل درست کرده ایم، هر چهار ساعت یک بار به عنوان غذای زنده به آنها می دهیم.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید